ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ


http___www.bigleaguekickball.com_category_press_ soma no prior prescription Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1970 από τον Γεώργιο Καβαλάρη. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Π.Ι.Κοντέλλης ΑΕΒΕ εμπορευόταν , αρχικά, τα τρακτέρ FORD και λίγα χρόνια αργότερα και τα παρελκόμενα της εταιρείας TERRA.

Το 1974 στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ξεκίνησε η λειτουργία βενζινάδικου, παρέχοντας στους πελάτες ποιοτικά υγρά καύσιμα στις χαμηλότερες τιμές.

Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού η επιχείρηση εδραιώνεται και το 1992 αναλαμβάνει και την εμπορία των μηχανημάτων της εταιρείας FIAT.

Το 1996 και η εταιρεία NEW HOLLAND εμπιστεύεται την ικανότητα της επιχείρησής μας και αναλαμβάνουμε την εμπορεία και των δικών της μηχανημάτων.

Το 2006 η επιχείρηση αλλάζει επωνυμία και αναλαμβάνει, ο γιος του Γεωργίου Καβαλάρη, ο Ηλίας Καβαλάρης.

Το 2012 δημιουργήθηκε φωτοβολταϊκό πάρκο 100KW, ενώ από το 2014 η επιχείρηση γίνεται επίσημος αντιπρόσωπος και της εταιρείας CASE.

Σήμερα είναι μία ολοκληρωμένη και κάθετη μονάδα, στις εγκαταστάσεις της οποίας υπάρχει σημείο πώλησης υγρών καυσίμων (βενζινάδικο πλήρως ανακαινισμένο με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας stage II), αντιπροσωπεία CNH για το νομό Καρδίτσας, πλήρης γκάμα ανταλλακτικών καθώς και εξουσιοδοτημένο συνεργείο γεωργικών μηχανημάτων. Εδρεύει στους Σοφάδες (οδός Αθηνών 7) στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της και εμπορεύεται :

  1. Τρακτέρ της CNH (CASE-NEW HOLLAND)
  2. Γνήσια ανταλλακτικά της CNH
  3. Ορυκτέλαια PETRONAS (Ambra-Ackela-Urania)
  4. Παρελκόμενα της TERRA Α.Ε. (άροτρα Kuhn-Kverneland), καταστροφείς, ψεκαστικά, γεωργικούς φορτωτές MX κ.α.
  5. Καύσιμα

http___www.bigleaguekickball.com_about_ Soma without doctor rx Παροχή υπηρεσιών και παραγωγή:

  1. Εξουσιοδοτημένο συνεργείο της CASE-NEW HOLLAND-FORD-FIAT
  2. Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας
  3. Παραγωγή αγροτικών προϊόντων
  4. Διανομή καυσίμων